Sakit kepala & mual 8week

Hi mommy, nak tanya, ada tak yang sama macam saya always sakit kepala & loya? Kalau ada, mommy makan apa untuk hilangkan rasa sakit kepala & loya tu? Sebab saya betul betul tak larat bila sakit kepala datang 😭 belum lagi perut kembung angin terlampau banyak. 😭#firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Sy now struggle jugak tp baru2 ni sy diacover sy kena kerap makan dlm kuantiti sikit. Sy sediakan roti krim gardenia tu dlm beg selalu. Start rasa nak pening/masuk angin, sy terus makan sikit2. Slowly bila sy buat camni loya and sakit kepala sy hilang..