X de buku pink blh bersalin kat hospital kerajaan?

Hi mommy mommy semua. Blh dapatkan nasihat dari semua mommy? Selama ni i check up kat hospital swasta je. Tapi risau tanpa buka pink x leh nak bersalin kat government hospital, tu yg ambik cuti gi kk buat buku pink. Tapi nurse bg tau teruskan checkup kat swasta je sebab dah lima bulan, nanti masa nak bersalin bawa buku record swasta gi government hospital je, x semesti kena buka pink kk. Tapi kawan kawan pula bg tau kena ada buku pink. Tanpa buku pink x leh nak gi hospital kerajaan... risau sgt sekarang 😥😥😥😥 tapi nurse kk dah bg tau macam tu... nak buat macam mana ye 😢😢

2 Các câu trả lời

boleh je , nnti nk bersalin bawak buku check up swasta tuh ,

call je la hospital utk confirmation.