Produk hilangkan strech mark

Hi mommy. Mommy guna produk apa untuk hilangkan strech mark? Kalau boleh nak yang betul2 menjadi.

4 Các câu trả lời

1. Mama Choice 2. Pureen 3. Minyak kelapa dara 4. Gentle Scrub, sy guna Good Virtue selepas bahagian atas dan bawah kesan czer dah tak tegang sangat. Strech Mark saya muncul slps sebulan czer (mungkin saya takut nak gosok bahagian berhampiran czer tu. Tu yg muncul strech Mark) . Masa hamil tiada strech Mark, tapi guna 3 produk di atas.

1y trước

🌻

Boleh try Mama’s Choice Treatment Series (Serum + Cream) best combo and 2x lebih effective kalau pakai dua duaaa ✌🏻💖

Mama's Choice Stretch mark cream

1y trước

Ramai recommend mama’s choice ❤️. Blh cuba nanti