Checkup doktor

Hi mommy to be & mommies! Saya kahwin setahun lebih dah dan masih belum rezeki pregnant lagi. Kalau nak buat checkup di hospital atau klinik kesihatan nak bagitahu macam mana ye? Checkup kesuburan?

1 Trả lời

Selalunya untuk 2 tahun ke atas baru disarankan...sis cakap je saya dah kahwin __ tahun,sedang Cuba Hamil tapi Masih belum Hamil...nanti doc Akan faham..macam saya juga la Hari Tu..hampir setahun juga follow up dengan doc..Dalam waktu Yang Sama doc suruh consume acid folic tanpa skip ... Alhamdulillah sekarang dah mengandung 33minggu...yang penting ikut nasihat doc @ doa @ jangan putus Asa... SABAR paling penting..❤️