Maltofer buatkan najis jadi gelap ke ?

Hi mommy , korang yang makan maltofer , najis korang jadi warna gelap tk? Saya kalau mkn maltofer najis gelap , normal ke ?

2 Các câu trả lời

Normal je sis . Doc kata , kalau najis kita hitam tu bermakna ubat tu serasi & meresap dlm bdn kita . Kalau tak bertukar najis waktu mkn ubt .. tu yg bahaya .. saya mula² pun terkejut sbb najis tu dah mcm katak plak dlm lubang jamban . Hahaha

jawapan: NORMAL apa2 ubat iron (zincofer/obimin/iberet/maltofer/ferrous) yg kita ambik mmg najis kita akan berwarna gelap. bermaksod ubat tu diserap dgn baik dlm badan kita.