Makan maltofer najis warna hitam

Ada tak sesiapa yang makan maltofer najis jadi warna hitam ? And nafsu makan mendadak 😂 asyik nak makan je 😅 korang makan berapa biji sehari and waktu bila korang makan #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sy makan maltofer, and yes mmg najis warna hitam as iron boleh buat najis warna hitam. Sy makan sebiji sehari and selalu makan waktu pagi sebelum makan

2y trước

ouh tu lah terkejut juga tiba tiba najis warna hitam 😅

makan ubat tambah darah ni mmg najis akan jd hitam. saya ambik Iberet pon same. Mkn sekali je sehari.