mengidam

mommy klau mngidam bnda² masam slalu jantina apa ye? sbb anak first suka manis kuar girl..adakah boy?

9 Các câu trả lời

Law sy yg mnis puan...yg llki boy.. Yg kali ke3 nie suke masam... Sbb sy dh ade 2 pngalamn berbeza jatina.. Tp xtentu juga sis..pda bdn org² gak..

sy ade t'bace. klu suke masam2 baby boy.. in sha Allah.. sbb kebetulan sy mcm tu hr tu.. n mmg baby boy.. tp xsemestinye bleh ikut sis..

Yg masam ni lbh sinonim dgn boy.. Yg manis girl. Kbykkan org. Tp sy x maksudkan ketepatan. Hehe. Bgantung hormon masing² kot.. ☺️

Takda kaitan pun.. jantina anak ditentukan kromosom masa proses pembetukan, kromosom sapa paling tinggi itula jantinanya..

Xboleh caya sgt sis bab2 ngidam masam manis ni.. Ade yg ngidam masam kluar perempuan..ade yg ngidam manis kluar ppuan

xde kaitan sis masam manis dgn jantina anak..tu tekak kita yg time tu tingin nak mkn cmtu..

Tiada kena mngena apa yg kita mngidam dgn jntina bby puan

5y trước

Sy just bgtau fakta je...sy xckp awk slh...😊

Kalau saya suka makan manis anaknya boboy..

Maybe boy..