Turun Tanda

Hello mommy's. Kalau turun tanda darah kan. Kita kena terus pergi hospital ke? Atau tunggu sampai sakit? Sebab saya tak de lagi rasa sakit. Kemudian perut tak de la turun banyak lagi. Keliru lah. Saya baru anak pertama. ???

5 Các câu trả lời

Xslh sy..doc slalu pesan..jika bleeding even xsakit..kne g hsptl asap.. mg d pmudhkn segalanya..aamiin

5y trước

Biasa dkt2 nk due dorg akn try gune machine ctg tuk pantau graph bby ok ke x sblm bersalin.. jika kita dh smpai hsptl awl... Anythng happen dh tntu kita dkt hsptl... Leh dpt bntuan cpt

Dah berapa berapa weeks sis? Kalau dah delivery around better g hospital

Alhamdulillah. Saya dah selamat bersalin. ☺️

5y trước

Saya bersalin 4 hari lebih awal dari tarikh due. Sepatotnya 15hb. Tapi 11hb dah bersalin. Saya tunggu sampai betul2 rasa sakit dan sakit tu berulang dalam 10 min sekali.

Alhamdulillaj n tahniah

Alhamdulillah