SKINCARE

Mommy guna ape untuk kecutkan jerawat dan hilangkan parut jerawat semasa pregnant ni? Sbb yela ibu mengandubg tak blh pkai skincare sebarangan kan. Sebelum ni pakai tea tree oil tuk kecutkan jerawat,adapalene untuk control sebum,aha/bha cleanser. Semua dh tak sesuai tuk pregnant mommy. Mommy buat ape tuj control acne? Lg² mse pregnant ni byk jerawat muncul. Huhu

6 Các câu trả lời

Tak pasti sis sebab masa pregnant saya memang takde jerawat langsung, tapi dengar ramai cakap better dapatkan produk dari drugstore yang dah sememangnya dijamin. Jangan pakai produk sebarangan

Saya tak pakai apa cuma cuci je guna cleanser low ph. Pastu selalu basuh guna air basuhan beras, awal2 pregnant tu memang teruk penuh jerawat tapi makin lama dia hilang sendiri 😊

Sy gne adreana beauty skincare jnis spray².pstu klu masker sy gne aztec+acv ..so far sy gne tdew naik jerawat da

Try home remedies....blend tomato,carrot and timun sapu Kat muka and affected area ...biar 30 minit Dan bilas

just sapukan aloe vera gel je

Pkai himalaya