hblow

Hello mommy! Good morning em nak tanya mcmmana nak mantain tekanan darah ya sbb dr. Cakap tekanan darah sy rendah then bila sy makan ubat tambah darah pun still x ada perubahan ada cara tradisional x.hehe And ya,apa lg pantang utk ibu mengandung ya sy semua telan ja?

1 Trả lời

Hb low ke bp low ? Dua dua beza . Makan ubat untuk naikkan hb . Kalau hb maybe boleh makan jambu batu ke , delima , bayam , pegaga . Ambil supplement mamariam ke