Dah ready ke?

Mommy to be on Feb 2020, dah ready sume brg ke belom? Beg hospital? Basub baju baby? Hehe. Meh la share..

45 Các câu trả lời

alhamdulillah..semua dh complete..hehe tggk nk packing je..due awal bulan 2 ni

Sy due bulan 1 , tapi semua tak beli lagi 😅 nervous , takut , semua ada 😅

70% dh ready... alhandulillah.. tengah nervous sebab bby first 😅😅😅

5y trước

Same. Hehe.

ap pn blm... tp kt shoppee dlm cart tu dh mcm2 masukk.. 😂

belum. brg pun x beli semua lg..rileks2 dulu.. hahaha.. sy due 4.2😊

Boleh bagi idea nak standby apa dlm beg baby? Takut tertinggal apa2. Thanks

5y trước

Thanks sis

Sy awl bln 1, hrap² dpt masuk laa tahun2020.. Hehehe😅

settle dah...bnyk rzeki org bgi..tggu nk bsuh n packing je

5y trước

Sy br nak start membasuh.. 😂. Excited.

Beg dgn brg2 lain dah ready , baju je blm beli lg

Belum ready lagi hikhik saya due 26/02/2020