Usg 3D / 4D

Mommy dkt sni siapa ada experience buat scan 3D or 4D di klinik swasta? Sya nak tahu harga berbeza tak disetiap klinik swasta tu.. #noweek34

17 Các câu trả lời

harga memang berbeza untuk setiap klinik & apa yg ditawarkan pun berbeza. macam klinik yg biasa saya gi RM55 je untuk scan 5d. tp dapat tengok gambar muka baby & dapat la sekeping gambar scan. kawan saya gi scan 5d dekat klinik lain RM75. tapi doktor bagi 3 keping gambar scan & cd yg ade gambar & video baby. bagi saya walaupun RM75 tu agak mahal sikit, tp okey laa untuk apa yg kita dapat. 😊

2y trước

ni area mna sis?

Saya buat details scan + 5D rm145 masa 32week. Harga setiap klinik MMG tak sama. Ada kat tempat saya y caj rm200++ pun ada tuk details scan + 5D. Kena tanya harga kat klinik tempat sis la. Sy 2bulan sebelum nak scan saya dah tanya harga kat semua klinik y ada scan 5D. Tapi kalau 3d/4d murah sikit

kalau tmpat sy scan 4d 5d cume leh buat smpai minggu ke 30 je sis...lbeh dr tu xleh dh sbb baby dh besar jantina pon susah nk nmpk...takot rugi la kt situ kan....

5y trước

Terima kasih yahh

Saya pernah 4d scan.. gmbar baby ada 2 & kami bayar rm207..xtau la apa yg mhal sgt.. tkejut beruk time tu sama husband 😂

Call sj tnya diorang. Sy hr tu 2-3 klinik jiga sy call tnya hrga. Apa beza. Minggu ke berapa boleh buat and etc

Medisinar 2d/scan detail-90 4d-160 Hari tu sya scan mula2 utk detail scan 90 je. Baru2 ni nak scan muka 160..

5y trước

Sebelum dtg..better call hotline mereka tanya price...sya selalu guna website cari number fon kat dlm kalau nak buat sesuatu .

saya nak buat 5d da pkp ni cancel la niat tu nak scan.. kita scan biasa je la kat klinik pakar o&g

Sis duk area mna..klu duk area ampang sis boley buat kt klnik azzara..sana murah jer..

5y trước

Oooh sna murah kah.. Okay nnt nk agak dlu lah..terima kasih yahh

Klinik noura shah alam still ada promosi rm89 utk details scan/3d/4d/5d

kena buat cpt sbb dh 7 bln nanti sush dh nk check 3d 4d kena scan biasa je

5y trước

Ooh eya kahh.. Tq info nyaa