38 minggu 1 hari

Mommy demam.. Dah 5 hari. Harap takde effect kt baby. Ada yang ngalami benda sama ke? Tengah tunggu hari boleh pulak demam teruk. Doakan saya ya mommy2 ?. (first baby)

1 Trả lời

haah sy demam sbb time tu cuaca bapak pns.. sy mnm air mineral byk.. sampai urine sy pun wrna putih.. hahahaha.. jga mkn n rest ckp..

5y trước

Tu laaa. Tapi tekak pun tak sedap nak makan 👉👈. Paksakan jugak sbb takut baby lapar. Harap cepat2 lah sembuh. Risau nak bersalin takde tenaga. 😅.