Doakan saya kuat ya

Doakan saya kuat ya semua, husband ada di hospital sbb Radang hati. Baby pulak demam pulak demam on off. Saya pulak berkerja. Nasib ada family dekat yg selalu membantu. Baby baru 6 bulan. Kalau baby saya sihat, anak pengasuh demam. Kalau anak saya demam, anak pengasuh pulak yg x sihat. Nak ambil cuti boss x bagi sbb baru 2 bulan berkerja #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan family awak... Sy pun ibu bekerja, anak sy pun demam on off minggu nie. Husband sy ada, die pun bekerja, tp itulah sy mmg berjauhan dgn family. Just harapkan taska anak sy tu je lah. So I really can feel the struggle. Its okay mummy. Make sure u eat n take rest for urself okay. Everything will be fine. These days shall pass. Keep moving mommy.

12mo trước

Terima kasih awak. Kata2 awak sangat bermakna. Sbb kemarin saya terasa penat n burn out.