Pacifier utk baby 2bulan

Hi mommy, boleh tolong rekomenkan brand pacifier yg sesuai utk baby 2 bulan#pleasehelp #firsttimemom #advicepls

1 Trả lời

kena try & error. ada baby suka yg leper, ada yg tak. mcm baby sy tak suka leper so beli brand Chicco tu dia luah buang je siap muka nak muntah. so sy tukar, beli brand HeorShe. ada dua jenis, leper & bulat. baby sy mmg suka yg bulat mcm puting botol. boleh try brand Mam/NUK juga. semua yg sy list ni brand bagus.

1y trước

ooo ok2 thank youu 💖