Songsang 31 week

Skrg 31 week, baby masih songsang. Dia last boleh pusing week berapa ye?

4 Các câu trả lời

itsok baby still boleh pusing. cuma doc i cakap 36 weeks nanti if kepala still tak pusing kena refer pakar. i selalu cakap dengan baby semoga Allah permudahkan urusan kita semua bersalin nanti, amin

Ni dia ikut org tp mak sy dulu ajar, kena banyak bercakap dgn baby, banyak doa sambil usap perut.

time sujud try sujud lama² sis. saya dulu baby 38 week baru pusing

last cek 36weeks