ubat pantang?

Hi mommy, boleh share set berpantang apa yang best untuk digunakan semasa berpantang ye ?

12 Các câu trả lời

Set tropical herbs bagus. 1 set dah lengkap untuk dalaman and luaran. And ada minyak telon utk baby siap. Kalau brand lain, sis survey2 dulu mostly fokus kat dalaman saje. Ada yang fokus kt luaran saje.

Set bersalin Nona Roguy sis. InsyaAllah dapat membantu untuk pulihkan dalaman mommy tu. :)

Set nona roguy + param, pilis, tapel sariayu.. 😍

Amme complete sendayu tinggi

Nona roguy dan shaklee ni apa beza?

4y trước

Nona roguy tu memang khas ibu selepas bersalin bagi pulihkan dalaman wanita. Shaklee tu suplement tambahan untuk vitamin dalam badan kita. Bagi lebih tenaga dari pemakanan kita yang biasa seharian.

set selapan mustika ratu

Nona Roguy ❤️

Pati ikan haruan

Tropical Herbs

Tropical herbs