Jenama susu

Hi mommy, boleh share jenama susu untuk baby 6 bulan yang baru nak minum susu formula? 🙏🏻

2 Các câu trả lời

susu FM ni ada banyak jenis. ada jenis soy base, susu kambing, etc susu fm ni awak sendiri kena try & error. setiap penerimaan baby kita xsama awak. mommy dlm ni boleh suggest apa yg baby dorang minum, cuma xpasti susu tu sesuai x dgn baby awak. kalau ada tanda2 ni dekat baby awak, mean susu tu tak sesuai dgn baby awak 1) batuk berkahak 2) muntah 3) ruam 4) cirit birit 5) sembelit 6) ada yg kulit jadi kering tanda2 ni pula ada yg detect on the sport, ada yg detect lambat. dh minum berpack2 baru muncul.

Try & error. Beli pack kecil dulu.