baby 3bulan

Mommy u all blh Bantu sy bg Cara APA patut sy buat,bby SY 3bulan 9 hari,bby SY susu formula sbb susu bdn langsung tiada...blh d katakn 1hari menyusu 1x saja 😭😭 plzzzz

2 Các câu trả lời

its okey sis, jangan stress ye..dah xde susu nk buat mcm mne kan..ada org dah berurut semua, mcm2 dah buat pun xde jugak..susu ni semulajadi, rezeki, kalau xde kene la bg susu formula..xkn nk bia bby lapa kan sis, yg penting sis bg susu yg elok..

xpe jgn stress