BUAT UPT TEST TAPI NEGATIF

Pernah tak mommy dalam ni buat upt test then negatif tapi ada tanda² pregnant? #seriusnanya

2 Các câu trả lời

ada mcm sy..sy xdtg period 4 bln tanda² preg dh ada..cek upt negatif dh scan pun xde..masuk ke bln 5 trus period..lps hbis period sy pg mengurut angkat peranakan..skrg dh 6w

tanda pregnant sbnrnya lebih kurang sama dgn tanda period. so it's better check upt after delay period.

1y trước

27/5 last period? oh sbb awk irregular, awk blh check pkai opk strip.