baby susah makan

mommy ada tak masalah baby 6+ bagi bubur kosong susah nak buka mulut tambah susu dalam bubur tu pun tak nak makan jugak😭tapi buah baby makan..mungkin sebab ada rasa manis..mommy-mommy ada tips tak..saya first baby😭

2 Các câu trả lời

Baby baru nak belajar makan.. It's OK. jangan letak emoji menangis. Boleh dapatkan info manfaat di FB page Happy Baby Food Malaysia.

Boleh ganti bubur (nasi - karbohidrat) dgn sumber karbohidrat lain.