baby kembar

hi mommy. ada sesiapa kat sini ada anak kembar tak? ada tips tak untuk dpt baby kembar? kot kot boleh kongsi kan ??

2 Các câu trả lời

Selalunya kembar ni disebabkan ovum dalam ibu ada dua maka terhasillah kembar tidak seiras sebab dua kantung, manakala kalau kbar seiras ni sebab ada 2 sperma yang berjaya menembusi satu ovum maka jadi 1 kantung. Itu dari apa yang saya belajar masa biologi dulu lah.. kalau tips tak sure kah sis.. cuba google

Berdoa la, dapat rezeki anak sorang dalam rahim pun kira bersyukur, dan amalkn gaya hidup sihat.