Babybump 17 minggu 6 hari

Hello mommy ad ad tak mcm sy kandungan baru 17 minggu 6 hari dah nmpak babybump perut sy nmpk besar kdang tiap kli jln² eh ad jk mata memandang perut sy lain mcm smpai ad yg tgur katanya eh.. Brpa bulan sd.. Bla sy bgi tw.. Trs cik² bawang ckp aik knpa mcm mw dkt brnak sd aku tngok prut ko ni ' kcil hati jg la sbb sy tw ad yg fkiran negetiv psl sy smpai kdng sy estress nsp suami sllu bgi nshat agr jngn d lyan sngt cik² bwang ?

9 Các câu trả lời

Ikut bdan sis.mcm saya msa preggy anak 1st,prut 4 bulan org mesti salah sangka ingtkan dh 6 bulan.preggy anak kdua prut 7 bulan Bru nmpak baby bump.skrg 8 bulan Pon org xprcaya.kata kcik sngt.mcm 5 bulan .

5y trước

Haha yke.. Sy ni first baby

Mungkin perut sis senang nampak. Pekakkan telinga sudah. Time preggy ni cepat emosi. Tak elok tuk baby. Biarkn je dorang tu. Janji anak sihat. Tak kisah la perut nampak ke tak. 😇

ahahha..biasa lah sis..mak cik bwg katakan..sama jer lah kita. i 14 weeks perut dah ketara sikit..ada jak yg mngata😂 ..rsa mcm artis pula bila org pndang kita😂

Sy baru 6 minggu sis dah nampk sgt perut mngkin sbb bdn kecik. Jenuh cari baju besar skrng tu blm kira org kirakan tarikh sy bunting pelamin😂

Saya baru 4bulan pn dah besar. Saya harap twin hihi abaikan makcik bawang. Haters gonna be hate

Bdn org bkn smuanya sama..bt xtau je..ckplh baby kt dlm 2 bsr sbb dpt mkn sedap2..😂😂

5y trước

😄

Die ikut badan.. Tak payah dilayan bawang tu semua

ckp je kembar 4 . die bkn knl kita pun haha

Sya pun 17w6 hari jenis perut besar mmg cpt nampak

5y trước

Samalah sy 17week dh nmpk.perut