sakit tulang pinggul

Hi mommies...sy first time pregnant..dan ketika baring sy rsa sakit tulang pinggul dan joint bahagian hip sebelah kanan...usia kndungan baru 15 mnggu..normal kah..atau ada ibu2 pernah alami bnda yg sama dan cara mngatasi..? Sakit yg amat sgt smpai tak boleh pusing badan ketika baring dan angkat punggung..

2 Các câu trả lời

Sama sy. Sy rasa sakit mcm tu juga. Tapi kalau puan rasa tak tahan dan terlalu sakit cuba rujuk klinik.

5y trước

Tq sis ♥️