19 weeks 😁

Hi mommies, Sy 1st pregnancy sekarang 19w nak tanya baby bump mmg tak nampak sgt ye? Sbb ada org lain 19w juga tp perut lebih nampak.. Adakah normal?

3 Các câu trả lời

kalau masa scan doc kata takde masalah, baby pun normal, perut nampak ke tak tu bukan satu isu. sebab ianya ikut badan jugak. asalkan kandungan sihat

2y trước

Alhamdulillah, harap semua baik.. Terima kasih

Normal, janji bila checkup dktr kata bby sihat ☺️. Sy yg tgu hari pun perut xnmpk sgt.

2y trước

Aamin, terima kasih ☺️ moga urusan awk pn dipermudahkan juga ❤️

Normal. Saya 7 bulan baru nmpk. Kalau tk sebelum tu mcm buncit je

2y trước

Betul, mcm buncit sikit.