Sakit tekak dan batuk ii selsema

Hi mommiesss, saya pregnant 38w 2d now , hrini sy sakit tekak, demam n selsema, apa saya bole buat eh? Sbb saya tgh tnggu nk brsalin tkut tkde tenaga pulk n problem sbb tiba ii demam, baby pun tkde bgi tanda ii lagi, saya rasa tklarat n badan saya lemah je, sy bru je mkn ubat selsema semalam tpi elok skjp je, sy tknk bnyk mkn sngt ubat risau kandungan sy apa ii, sy pun rse pening kepala sngt skrg, kenapa eh? Spe ii ada pengalaman cmni#seriusnanya #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Cuba elakkan makanan bergula bergoreng dan pedas. Minum air kosong secukupnya dan makan makanan tinggi vitamin C macam jambu batu. Jalan2 di taman/ pantai ambil udara segar.