Pengalaman

Hi mommies,siapa pernah ad pengalaman msa pregnant kita pegang baby org lain n ad baby yg mau kita pegang ad yg tidak..kdg baby tu lagi yg nak mnta ambil dgn kita..Betul ka tu ibu sya ckp klau baby girl suka dgn kita b'makna baby dlm perut pun girl juga???benda ni buat sya trtnya² sbb 23hb bru scan n hrap² baby tdk sorok²lh jantina dia lagi...? #FirstBaby #25Week #SharePengalamanMommies

1 Trả lời

Sy pernah dengar jugak. Bidan kt kampung ckp benda sama. Kalau baby girl suka , means kita preggy gugurl la tu, kalau x suka, means boyboy. Tp bg sy, nk betol2 confirm mmg kene scan lah.

5y trước

Tu la kan..sya tdk sabar mau scan..jdi thu jantina sbenar baby😁