Nak minta tips utk baby engage dgn laluan

Hi mommies, Sekarang dah 38w5d. Boleh share tips tak utk baby engage dgn laluan. Tadi masa checkup doctor inform baby masih dkt atas belom engage dgn laluan sbb scan masih boleh nampak muka baby. Doctor ada bg tips juga. Doctor kata atleast ikhtiar yg lain berserah Kerap bersama suami (ini tak boleh buat sbb pjj dgn husband). Kerap berjalan, sy mmg byk berjalan. 2mggu lepas je baru jln2 dkt KL. Selain tu apa yea? Menjadi tak kalau buat? Harap ada mommy yg sudi share. #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

tips n tawakkal y sy selalu Amal..5 org Dari 6 org ank..sy kerap n Amal..duk satukan kedua tapak kaki n tarik kedalam rapat sambil goyang badan kekiri kekanan dpn n belakang..sy Amal kerap start 35week alhamdulillah..3 org ank bersalin 36 week n 3 org 37 week.snman tu bg sy mmg cpt bt bb kebawah n bukaan jln

2y trước

aamiin aamiin ya mujib. semoga yg baik2 berbalik pada awak juga ya❤️🤲