Apakah minyak kelapa darah baik untuk dimnum diawal usia kandungan?

Hi,Mommies? Saya nak tanya apakah minyak kelapa darah elok di minum ketika diawal usia kandungan? Saya sekarang 5 bulan,Anak pertama Alhamdulillah??.Ada seorang penjual minyak kelapa darah dia kata elok minum kelapa darah dari awal2 hamil tu.Ni yang saya tak pasti nak minta nasihat kepada yang dah perna mecuba.

2 Các câu trả lời

Ada org sesuai consume awal ada yg xsesuai sis. Tp better consume 7month keatas. Ms dok kt wad dlu ada yg cerita consume awal nnti daging terlalu lembut bila ada koyakan susah doktor nak jahit. Ada pulak yg consume awal contraction dh terlalu kuat tp jalan langsung xbukak.

sy consume sejak 3 bulan hehe . skrg daa 27week

5y trước

Ok Thank you😊