Calla Mom Milk adalah yang TERBAIK!

Hi mommies, Saya disini ingin mengkongsikan pengalaman saya sepanjang saya consume calla mom milk. Pregnancy saya sebelum ni, saya selalu mengalami pelbagai masalah. Seperti tekanan darah rendah, GDM dll. Pregnancy pertama, saya disahkan mempunyai anemia & GDM sepanjang pregnancy. Cuba consume pelbagai produk kehamilan tapi result masih sama. Tapi benda tu hanya berlaku sepanjang pregnancy sahaja. Pregnancy kedua pula, saya mengalami morning sickness yang teramat teruk hingga kandungan mencecah 6 bulan & saya juga disahkan mempunyai GDM walaupun saya dah control diet. Sebaik sahaja melahirkan anak syurga saya, saya disahkan mempunyai kencing manis dan benda ni buat saya risau untuk pregnancy seterusnya. 4 bulan selepas kehilangan, saya disahkan pregnant untuk kali ke 3 (sekarang punya). Sudah tentu saya nak jaga kandungan saya seelok yang mungkin. Jadi saya terjumpa produk yang bernama Calla Mom Milk ni. Saya consume dari awal trimester sampai sekarang. Untuk ubat pulak, saya tak consume yang doctor bagi. Saya consume Nutrilite dan doctor pun bagi untuk consume tu terus. Sepanjang saya consume Calla Mom Milk, saya tidak mengalami morning sickness yang teruk. Tekanan darah pun okay and yang paling buat saya sangat-sangat puas hati adalah, kandungan kali ni saya tak sangkut GDM langsung! Jadi saya cadangkan kepada bakal-bakal ibu diluar sana untuk consume Calla Mom Milk, sekarang ada perisa baru (Melon) yang mempunyai calsium + folic acid. Sesuai untuk bakal-bakal ibu yang selalu lupa makan folic acid atau jenis yang tak suka makan ubat. Hehe. High recommend produk ni! Jarang saya nak puji sesuatu produk. Apa-apa pun, saya doakan bakal-bakal ibu diluar sana termasuk saya, semoga process bersalin kita Oktober nanti berjalan dengan lancar, semoga kandungan kita sihat-sihat selalu. Amin

2 Các câu trả lời

saya ad gdm .. sy pn minum calla mom tp bile jmpe dkter ,dkter kate calla mom x sesuai dgn ibu yg ad gdm .. bkn saje calla mom tp ape2 susu yg dah di campur mcm2 atau berperisa memang xblh minum hanya boleh minum susu low fat plain tu je .. hl pn xblh sbb ad gula . harap ibu2 gdm cari la susu yg sesuai .atau tnya dkter susu yg blh ape yg bolh minum. jgn terpengaruh dgn iklan 😌

3mo trước

Setuju ✅ OBGYN saya anti betul dengan over claimed products😅

tak sesuai jugak dengan saya huhu. berat naik mendadak