Calla milk bagus ke for pregnant?

Hi, nak tanya ada yg consume calla milk for 1st trimester? I nak try minum susu sbb asyik lapar je. tapi tak sure nak try apa. Baru beli calla milk ni nampak org recommend. #bantujawab #pregnancy #bantusharing #justbtanya

1 Trả lời

sy try minum calla milk for my 2nd bby sekarang. flavour strawberry, serious sedap mcm rasa milkshake, tk hamis.

1mo trước

itulah, pregnancy sebelum ni sy consume susu kambing arrayyan. harga lebih kurang calla, anak keluar kulit cantik, takde jaundice. alhamdulillah. pregnancy kali ni je saja nk try calla sbb yg ni mcm2 flavour lepas tu tk rasa mcm minum susu kambing sbb sedap 🥹