wad emergency..sapa ada pengalaman?

Hi mommies...sapa yg penah ada pengalaman pergi ke amergency sbb baby kurang gerak or perut mengeras dgn kerap?sy pegi emergency dorang sruh g kencing..x scan apa pn,pastu sruh sy tggu..2jam lbh tunggu,x panggil2.pegi tny kt kaunter,dorang kata tunggu result urine test.memang lama ke urine test?knp x scan je dlu?

1 Trả lời

Brp minggu tu? Dia akn utamakan kes2 nk bsalin dlu. biasa check urine celop strip klua result terus. Lepas tu nurse akan buat CTG/timing contraction. Last skli baru MO dtg utk scan. Klu xde pape akn dbenarkan balik. Sy haritu sbb baby krg grak gi 7mlm, pkl 12 mlm baru setel. Fhm je labour room sangatttt busy. Org yg kje area tu kne cover labour room jugak

5y trước

Oo ptut la lame kemain