jus mamriam...

Hi mommies...sapa dalm ni pernah try jus mamariam first trimstr?

13 Các câu trả lời

Saya dari 1st trimester minum jus mamariam 😊 skrg dh 6 bulan pregnant masih amalkan jus mamariam. 💞 1st trimester kena morning sickness yg sgt terok sampai muntah darah. Doktor diagnose hyperemesis gravidarum (extreme morning sickness) alhamdulillah start minum jus mamariam masa 3 bulan trus aktif sampai skrg xda morning sickness 😍 makan pun berselera sangat! Really recommended sis..

5y trước

Samaaa huhu

So far really recommended. Sbb dia bantu kurangkan alahan. I takde morning sickness langsung. Taste dia pun sedap. Rasa nak habiskan terus satu botol hahahah.

5y trước

sama ngan sya..msa 2bulan ada alahan tpi x truk..lpas je kena mmriam nie..smpai skang 6month x da alahan lgsung

juss mamariam memamg bagus sngat tmbah yg alah teruk mcm sy dan masalah hb .. sy makan dari 8week smpai la skrg dh 38 weeks 😊..

5y trước

sy..sy dh mnum dua botol sy x mkn ubat dri kk..amal kn jus tu jer

Saya pn mnm juss Mm ni mmg bgs sy plk nk cegah GDM sbb ank 1st last2 minik kena GDM 2 yg kawal sbb Jus MM ni ble mencegah ... smoga berhasil

5y trước

Gdm lebih terkawal ya bila minum jus ni?

ohhh sy nak try jg la.. mrng sickness agak teruk muntah smpi keluar color kuning.. bole kurangkan alahan ye sis..

Sy tengah amal kn .skrg 8weeks . ..jus ok better beli direct HQ . Jgn beli shopee 😊

Saya baru ja amalkan jus mamariam.. Harap ada rezeki,, Ttc 3tahun 1bulan

saya pun ade minum jugax jus mamariam .. skunk 19 week ..

Sy start 1st trimester minum jus mmriam ...ok je krg loya

First time dengar jus mamariam. Nak searchlah hehe