Bayi 1 bulan sembelit?

Mommiess,, mcm mana nak buat kalau baby 1 bulan 3 minggu x berak satu hari dan nampak dia meneran dan nangis,, sebelum ni pakai formula milk s26 drpd umur 1 bulan takde masalah mcm ni... skrg mix bf dan fm.. sy risau

1 Trả lời

Sis tiap kli mandikn baby sis jgn lupa buat urutan ILU terbalik pastu sapu minyak kt betis dgn kaki buat urutan dri tumit kaki bawa ke jari2 kaki baby tu....dan last skli sis buat kayuh basikal dpt buat 3 minit pun dh ok...ni cara sye atasi bila ank sye sembelit