NB Sembelit

Helppp! Bayi saya umur 1 bulan dah jarang berak. Semuanya punca sebab saya tukar susu lactogen ke s-26 😭 dulu 2-3 kali berak sehari. Sekarang berak hanya 1 kali 2 hari. Lepas dia sembelit saya tukar balik ke lactogen tp masih susah berak. Btw saya campur fm + bf. Dia meneran pun nangis nangis tapi taik tak keluar. Apa boleh saya buat mommies? 🥲

5 Các câu trả lời

Anak saya minum NAN okay, saya tukar lactogen sembelit, try smooth taik dia Frisolac Comfort, pastu NAN balik. Pastu gatal try S26 sembelit balik. Sekarang dia minum NAN. Umur dia sebulan 17hari

8mo trước

Nak tanya berapa harga susu NAN ?

Sepatutnya bila bby dh serasi dgn susu, xperlu tukar..awak kna take time utk perut bby serasi balik dgn susu tu..bkn mnum hrini esok dh ok..cuba tgok dlm smggu..

sorry sis but may i know why awak tukar susu lactogen to s26? sebab awak bagitahu bfr this baby berak 2-3 kali sehari.

Anak saya minum s26 pun sembelit. Saya fokus bf je lepastu baru baby okay

Bawa jumpa doktor