spotting

Hai, 2 minggu lepas keluar spotting light brownish dalam 3-4hari. Lama2 brownish tu bertukar color yellowish tapi tak gatal dan tak berbau. Normal ke? Atau perlu jumpa doktor?

1 Trả lời

Ye.. maybe keputihan yg byk masa mengandung.waktu 1st trimester keputihan kerap berlaku .. Make sure kebersihan intim kena jaga baik2.. Saya pernah mengalami keguguran akibat keputihan yg bertukar kehijauan..effect dri fungus tu..terus merebak ke servik.. Baby meninggal dunia.. So..ambil peduli masalah keputihan. Cuba dptkan nasihat pegawai perubatan masa next appointment nanti.k