Baby bump mommy

Hi mommiess .. biasanya week berapa yaa nampak baby bump dgn jelas... Normal ke week 18, perut tak nampak besar sangat...#firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

21 Các câu trả lời

Sy pregnant 8 bulan baru org perasan saya pregnant 😂 perut kecik. Anak 1st. Baby girl

Perut xnmpk takpe janji kandungan sihat. Usually 30w keatas baru ketara.

normal tu mommy, sy 27weeks bru org perasan sy pregnant, sbb bru nmpk baby bump 🤭

saya minggu ke 23 baru nampak baby bump 😂 kecik lg 🤭

hai sis. sy dlu pun sama..18 week blum ketara lagi.

tahniah awak ☺️ in sya allah tak lama lg nampak tu

Hi mommy. Depends. Kalau saya 25w keatas baru nampak

orang cakap, kalau ank first mmg perut x brp nmpk

kalau sy sendiri 4 months baru nmpk baby bump

sy pn sama nak masuj 19 week da. lom nmpk sgt