scan 6 week

Hi mommies....nk tanya, normally klu scan pada mggu ke 6...dh boleh nmpak ke?..sy frst baby, so just wonder...then ape maksud doctor bila dia ckp "dtg scan nanti make sure kantung penuh" ???

4 Các câu trả lời

Ada yg boleh nampak, ada yg tak. Maksud doc tu kena minum air banyak2 sebelum scan. Tahan je kencing smpai habis scan. Biasa pundi kencing penuh air, senang nak nampak time scan.

5y trước

🤗🤗🤗

Maksud doktor tu.. pastikan air kencing penuh.. means kena minum air masak bnyk2.. n tahan kencing tu.. so nt boleh la tngok kedudukan baby tu dekat mana ke.. gituwww.. hahaha

2y trước

Yups kalau nk scan kene minum air dlm kuantiti yg bnyak , mmg kita akan rasa nk kencing but tahan je smpai docter habis scan so dh boleh kencing

Entah2 kantung zirafah cikgu😂😂😂😂😂😂.... Bg penuh pundi kencing b4 scan..

Lain kali kalau tak paham tnye bg clear kn senang..jgn buat2 pandai

5y trước

Klu x paham doc ckp ape..tnye la semula bg paham...ni muke acah2 paham...sbnarnye kosong