Konfius pulih vitamin

Hi mommies...Nak tanya vitamin apa ye yg sesuai untuk anak 1tahun 6bulan...saya konfius nak beli vitamin apa untuk naikkan berat badan anak...

1 Trả lời

Hi. Kebanyakkn kawan2 sy guna appeton utk naikkn berat badan anak. Ade yg ibu kurang berat pun die dok mkn skali appeton anaknya😆

5y trước

Sy nurse baby, kebanyakkn baby yg xcukup berat & utk perkembangan diri baby pun kite dh mula bg appeton / maltofer & folic acid. Puan bole tengok range umur yg sesuai dgn appeton tu..