Fetal movement

hi mommies..nak tanya pengalaman semua, bila boleh start rasa pergerakan baby ye?sy dh 16weeks, tp belum dpt rasa pergerakan bby? #firstbaby

33 Các câu trả lời

Biasa kalau dah pernah hamil sblm ni..cepat dpt rasa dr yg first time hamil..20 weeks biasa dah dpt rasa

First baby lambat ckit... lps 18 minggu baru rasa... skang yg no 5, baru 10 minggu dah rasa... 😆

Saya sekarang 18week ..ada rasa sikit2...terkejut2 je rasanya...anak first😊

Saya elok masuk 28 minggu baru rasa gerakan sekata baby. Sebelum tu on off je.

Depend sis, saya 20 lebih minggu baru rasa. Tu pun rasa sikit2 je ✌🏻

Awal lg.. 16 weeks sama dgn saya.. Ada ms dia mengeras.. Ank no 4..

Awal lagi sis, dlm mnggu ke 18-21 bru bole rasa pengerakan bby kta.

17w+ bole da rse sikit2.tpi sedar dgn xsedar je. Geli2 je rse

Sy 20w baru rasa.. First baby.. Skrg 21w.. Makin kerap rasa..

1st bby salu lbt sket sis..mcm sy ank ke3 16w mmg da rase da