Morning sickness

Hi mommies. Nak tanya, normal ke kalau masuk 10minggu, kita takde morning sickness? And breast tak sakit sakit macam minggu awal tu. Normal ke? #1stimemom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

5 Các câu trả lời

normal..sy mengandung anak 1st xde pon morning sickness. tp yg kali ni ya Allah.... rasa cam pertama kali pulak mengandung aduhaii..enjoy pulak yg 1st time tu huhu kenkawan pun ckp kali ank kedua mmg meragam sikit morning sickness haha

kita sama wak. kita risau takut jd pape kat baby sbb tiba² hilang. tp kita yakin dia ada dalam perut lagi sbb bahagian rahim dh membesar. cuma, Allah bg izin kita morning sickness sekejap je kot. wallahualam.

2y trước

itulaaaa, kita risau baby je haa, tapii mommies cakap jangan risau, kita kurang laa risau tu, btw, thankyouu ☺️

normal. morning sickness ni nasib2. ikut hormon. ade yg tk rse lgsung dr awal smpai akhir, ade yg msuk trimester 2 @ 3 nnt baru rasa. as long tk ada spotting @ apa2 kelainan yg nmpk msa scan.. you are fine.

2y trước

sama2 ☺️

dari ank petama,kedua ,xada morning sickness tapi masuk ketiga skrg dh 12week tk hilang lagi smpai menangis layan morning sickness 😇

Sy pun x morning sickness masuk 7w sdh, tapi kuat betul makan dan tdr .. breast sj sakit2..