beby bergerak

Hi mommies, Nak tanya, macam mana rasa beby bergerak yer ? Tertanya2 sebab anak 1st , jadi excited lebih. Sekarang saya dah 18weeks

10 Các câu trả lời

Wajar tak kalau 12w lbih rasa baby? Sbb baca Pengalaman sis sis semua. Mcm sy lalui, sy bru first pgalaman so xtahu sgt.. Sbb kdg ttba sy rasa mcm kena jentik ja dlm perut. Stg ttba geli.. Tp tu la baca semua 16w la 18w la kdg 20w ke atas bru rasa...

5y trước

Itulah .. sy pn msh cmfius apakah ini? Hehe. Tp mcm syoq jaa kalau pikirkan baby gerak...

best sngt rasanya.itulah nikmat jd seorg ibu... bila dh 28week nanti kena kira prgerakan bby n tanda kt buku..kalau bby kurang gerak,ibu plak yg susah hati tau..

Masa saya mula-mula rasa macam angin saja. Macam geli kat perut. (Tak ingat berapa weeks) Tapi sekarang dah 26 weeks dah mula rasa tendangan baby. ☺️

5y trước

😁 nanti akan sampai masa nya dia bagi kejutan.. Semoga puan dan baby sihat hendak nya..

Sy weeks 19 dpt rsa gerakan baby...1st rasa tu mcm ada ketukan kecil kt dlm perot...

Geli perut.. Kkdg sakit mcm ditendang2 😅

Rasa mengeras... ada pergerakan.. tendangan..

5y trước

Rasa mengeras selalu rasa, tapi pergerakan tu confius lagi 😅

Rasa kena jentik.. gerak2 plahan2..

Rasa mcm ada tangan dok cuit-cuit perut

5y trước

Rasa geli2 je tgn dok cuit kita

Sy 26w..nt rasa gerak dlm perut

Rase geli je