Confuse Tentang Check Up

Hi mommies, Nak tanya la. Ada tak kat sini yang duduk negeri lain tapi bekerja di negeri lain? Kalau urusan check up, kita cuma boleh dapat time slip je kan? So mommies check up di kawasan rumah mommies atau berdekatan dengan kawasan kerja? #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

kalau mommy nak guna time slip better check up berdekatan area office. kalau mommy ambik cuti everytime check up then boleh check up berdekatan kwsn rumah.

2y trước

tu yang tak best tu nanti banyak sangat cutinya. aha xpe, nanti sy consult dengan nurse dulu kalau camtu. mekasih respon ya..