Supplements for pregnancy

Hi all mommies/mom to be! Boleh share tak supplement apa lg yg bgus utk ibu hamil selain dr yg klinik bagi? Also, apa lg yg ibu ibu ambil bila dah nk dekat bersalin (eg: minyak kelapa dara, air zamzam)? Thanks #bantusharing #ingintahu #1stimemom

2 Các câu trả lời

sy skrg 7bulan lebih byk amalkan susu kurma & air klapa je.. pas tu nt nk cri air zam2 pulak

pn boleh amalkan Lactation Jelly ni www.wasap.my/60129876070/nufiya