Keguguran Rambut

Hi mommies! Macam mana nak kurangkan keguguran rambut. Lately agak teruk dan sedih tengok banyak rambut gugur ? Before & selepas bersalin takda pun macam ni. Ada apa2 cara/tips untuk kurangkan keguguran? ? #baby3bulan28hari #sispening

19 Các câu trả lời

Samalah kita sis. Rambut gugur. Saya siap cari shampoo untuk rambut gugur. Tapi gugur jugak 😂😅

4y trước

Setakat ni tkda tukar shampoo lagi , tktau shampoo mana yg okay 😅

Sma sis..bby pun da 3 bulan lbih. Rmbut mkin hari mkin byk ggur..last2 potong pndek😂

4y trước

Sabar je la sis🤭, da pnat nak jga anak pastu pnat lgi nak urus rmbut yg ggur ni..tmbh stress kita..😂 kalau nak suami phm kondisi kita pun susa lgi sis

sama la . bila selak rambut guna jari , banyak sangat gugurnya . hm nak potong sayang

4y trước

Hmm kann dilema la 😣

Saya pon banyak gugur . Tapi time 4 bulan keatas dah ok balik ..tak ade gugur dah..

4y trước

Yeke?, hopefully saya pun jadi macam tu la. Tkmau la gugur berterusan mau botak kepala 😭

Normal lepas bersalin cuba cari supplement untuk kuatkan akar rambut

4y trước

Pink lady beli kat farmasi ke

saya time prgnnt ni rambut bnyak gugur, husb yg rajin tolong vacum kn

4y trước

Alhamdulillah husband tolong😇

Sama la dgn saya.asal sikat je rambut gugur

4y trước

Hmm macam mana nak buat ni 😣

minum susu

4y trước

susu apa pun takpe, susu sama je untuk tulang kita. saya lepas pantang minum susu kotak fresh milk 2 kali sehari.

Same here.