Perkataan Pertama Anak Anda

Hello Mommies! Ingat tak perkataan pertama Si Kecil anda? Apa lah yang disebut anak-anak anda agaknya ya? Jom kongsi dengan kami dan pengguna lain perkataan pertama yang keluar dari mulut si comel anda!

Perkataan Pertama Anak Anda
161 Các câu trả lời

Ayah 😂😂😂nk minum susu bkn ckp nk susu..tp pnggil air.. mintaknye dkt ayah suh ayah bgtw mak ea😂😂😂bkn dia.mntk.direct kat mak..😂😂😂

Mama ..🤣🤣🤣 .. tp sy bhasakan diri sy ibu .. smpi skrg dia still pggel sy mama .. 😂😂😂

perkataan pertama dia 'babi' 😂😂 kmi slalu sebut 'baby', dia kluar kan bunyi lain pulak...

Ticer😂..masa kerja dkt taska..umie walid pon dia xpandai sebut..ticer je reti😙

Abah..hmmmmm ibu penat2 beranakkn dia..abah juga yg disebut mula2..😂

anak 1st - abu .. tak tahu la siapa abu tu .. anak 2nd - kakak ..

Momy & Nak air. 😂 padahal nenen hm. Lagi 2 minggu nak 6 mths

Baby baru 4 months... Hehehe belum boleh bercakap...

Abah.. mak is pasrah walaupun rasa jeles. 😒

Tidak perkataan pertama semasa umur setahun 7bulan