Waktu tidur

Hi mommies.. Baby sy nak masuk 2 bulan. Sekarang awake time dia boleh sampai 6 jam. Ptg susah nak tido. Malam pukul 11-12pm baru tido. Malam jarang bangun. Next feed pagi dalam pukul 6-7am Normal ke mcm ni? Atau ada apa2 perlu sy buat?

4 Các câu trả lời

anak sy 2bln..pagi lepas mandi dia akan tido smpai dia ptg..dia merengek nak susu atau pampers penuh je..malam jer hauk x nak tido..jenuh mak dia bzikir..🥴

Anak sy pun sama sis. Masuk 2 bulan, pagi sampai ke petang taknak tido. Malam tido lenaaa sampai kadang tak bgn nak susu pun

6mo trước

sama baby saya pun tidur pukul 11pm bangun kul 6/7 pagi mcm tu

SME la anak sy cam tu gak klu siang pyh la nk tido klu MLM bgun² nk susu je lpstu sambung tido balik normal kut

6jam, overtired=mengamuk ke takleh tidur ke wake window 1½y tu 6jam