Bayi Tak Berak

Hi mommies.. Baby saya baru 20 hari.. sebelum ni berak sehari 2-3 kali sehari.. Hari ni tak berak langsung.. kencing je banyak.. Baby saya bf campur fm.. sy biasa bagi fm sehari sekali je.. yg lain direct bf.. Normal ke kalau tak berak sehari tu?? Please advice..

1 Trả lời

Hi Puan. Mungkin puan boleh cuba makan buah-buahan. Atau mungkin perlu berhenti kan dulu susu fm tu. Mungkin tak bersesuaian dgan bayi puan