Baby susah berak

Hi mommies,baby baru 1 bulan 4 hari tapi susah nak berak.. tiap kali berak dia mesti mengeliat dan meragam.. kenapa ye.. baby fully bf..

2 Các câu trả lời

Ya sama baby sy, dia akn merengek dan meragam tak selesa. Sy selalu urut dgn minyak telon. Sapu dkt pelipat paha, tapak kaki, bwh pusat, blkg badan. Dan meniarap kan kalau boleh ms urut blkg badan tu. Nnt dia akan kentut dan membuang lps tu. InsyaAllah. Sambil² doa, cuba la k

4y trước

Tq sis

Mmg cm tu.