Baby

hi mommies...ank sy masa lahir berat 2.2kg 38w...now his nk msk 4M...tapi bdn kecik xdebab n berisi mcm baby lain...da tukar mcm2 susu dari s26,Friso,now enfalac A+...any suggest x nk bg tmbh brt bdn n gemok...lagi pulak ank ada masalah ekzima..??

2 Các câu trả lời

sy pun mengalami pekara yg sm. ank sy lahir mcm tak de burit. tp lubang burit dia kecik je.. 😥skg dh 20 hari. tp berat badan tak naik2..isi di bdn mcm x de je. siapa di sini ada pengalaman mcm sy..? ank full susu bdn je.. tp bby kuat sgt nyusu. tp bdn baby sy ttp mcm x de apa2 perubahan

anak sis sekarang berat berapa? bmi normal atau tak?

5y trước

ank sy skrg da 4m berat 5.24kg...bmi ada kacau sikit sis😢